5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan binalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve önem kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Özellikle hassas ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında gestaltda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı zaman doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli Yangın kapısı istanbul fiyatı olsa de nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Evlerde, fiilyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve palas biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi midein kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Hiçbir Kanatlı Yangın Kapıları; Tenha kanatlı tasar çizimıyla, yurt mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış esenlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza yangın kapısı valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen temel etken fiil kapının tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden Yangın Kapısı sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page