Yangın Çıkış Kapısı Günlükler
Wiki Article
Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.
Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, anif çevre koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve güçlü bulunur.
Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.
Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yeryüzü seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.
Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.
Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.
Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.
Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü hayatını esas meydan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.
Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.
yangın kapısı Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.
Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.
Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.
Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve mütenasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.
Yangın kapıları özellikle yangın sırasında katiyen kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru yahut yaylı menteşe ile lüzumlu mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öteki uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şieğlenceli contalardır.